Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Со прекршочните казни за фирмите кои работат со мазут само се замајува јавноста

    Скандалот со увоз на токсично масло ја откри системската неправилност кога е во прашање заштитата на здравјето на граѓаните, наспроти бизнис - интересите на...

    Последни објави