Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Масовни предизборни вработувања во училиштата во Гевгелија

    Вчера на 26 јули, во екот на годишните одмори, излегоа огласи за вработување на наставен кадар во училиштата во Општина Гевгелија, оглас кој трае...

    Последни објави