Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Сиромашниот и обесправен народ ќе ја испорача сметката на следните избори!

    Другарки и другари, Во ситуација на огромно незадоволство на народот од режимот, со потпишувањето на Пржино 2 беше пропуштена шансата да му се зададе посилен...

    Последни објави