(Видео) Пратеникот од Левица Борислав Крмов за Сител ТВ

BK

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

„Од сите закони кои ние ги предложивме, најголемиот дел беа отфрлени, додека најштетните закони ние ги блокиравме. Од нашите принципи никогаш не отстапивме за разлика од ДПМНЕ кои се покажаа како еден вид лажна опозиција.“ – вели Крмов.

💬 ,,Од сите закони кои ние ги предложивме, најголемиот дел беа отфрлени, додека најштетните закони ние ги блокиравме. Од…

Posted by Левица on Wednesday, April 3, 2024


Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ