општина битола

Една недела Бојкоски не дава отчет зошто се потрошиле 1.300.000 денари средства во време на криза, туку напразно се заканува со некакви тужби! Заменик градоначалникот на Општина Битола, Бојан Бојкоски, објаснува како ние сите носители на јавни функции не смееме да шириме лажни вести....