Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Дрвениот новоговор на кандидатoт Пендаровски: гарантирана формула за неуспех

  Во политичката арена победува ораторот кој доблесно, одважно и достоинствено се држел до своите принципи и ставови во јавниот дискурс, а не оние политички...

Последни објави