(Видео) Крмов: Со вакви лоши закони само се стимулира дивоградби

Борислав Крмов само вистина

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Само Вистина“ на тема – Закон за дивоградби.

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ