Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Има решение за политичката криза!

Навидум нерешливата политичка криза, која се заканува да предизвика тешки последици по нашето општество, може да се надмине. Единствено е потребна политичка волја кај...

Социјална платформа | Platforma sociale

Во овој период на формирање влада по изборите, сведоци сме, по кој знае кој пат, како некои политичари, за ситни партиски пресметки, си земаат...

Одговори на прашањата од блогерот Киберкотле

Блогерот Киберкотле пред некој ден нè поздрави и ни постави неколку прашања. Неговиот текст може да се прочита на следниот линк. Уште еднаш му...

Последни објави