Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ЈП Национални Шуми – Подружница Бабуна не одговори на барањето на Левица за пошумување

    Локалниот огранок на Левица во Велес, пред еден месец поднесе барање до ЈП Национални шуми - подружница Бабуна во Велес, со кое бараме да...

    Последни објави