Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица ќе ги поддржи протестите на лозарите в недела

  Другари, покрај сите средби во државниот врв, покрај сите координации на сопствениците на винарски визби и интервенциите од одредени политички субјекти кои најавуваа решавање...

  Реакција за протестот на работниците на Фени Индустри

  Работниците на „Фени Индустри“, предводени од постоечкиот синдикат, протестираат пред банките кои ја отпочнаа стечајната постапка. Нивниот протест го поддржува актуелниот градоначалник на Кавадарци. Левица...

  Жаклина Анастасова – Злоупотребена безбедност

  На 29.09.2016 година во Домот на АРМ во организација на Балканскиот форум за безбедност, се одржа панел-дискусија на тема „Безбедноста во програмските определби на...

  Барањата на протестното движење мора во целост да се исполнат!

  Соборки и соборци, со нашата заедничка и истрајна борба овие два месеца, го спречивме укинувањето на владеењето на правото што го изврши таканаречениот Претседател...

  Последни објави