Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Парцијалните победи се недоволни, сакаме целосно враќање на демократијата

Граѓаните на Македонија покажаа со каква сила располагаат! По еден месец континуирани протести, исклучително масовни, ширум Македонија, конечно го принудивме режимот на одредени отстапки....

Покана за прес конференција – Продолжува режимската хајка врз Левица

Продолжува режимската хајка врз Левица! Денеска во 12 часот, членот на Президиумот на Левица, Мариглен Демири, е повикан на информативен разговор во Основното јавно...

Биди дел од ослободувањето!

Живееме во мигови кои се исклучително важни за нашата земја и за сите нас. Или ќе си ги вратиме назад слободата, земјата, надежта во...

Да се здружиме во име на борбата против неправдата!

Левица се приклучува на повикот на движењето Протестирам за денешниот протест во 18:00 часот пред Специјалното јавно обвинителство. Аболицијата на политичарите обвинети за криминални дејствија,...

Последни објави