Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Dimitar Apasiev: “Bojkot lažnog referenduma! Makedonija ne u NATO!”

  Iste korumpirane elite vladaju Makedonijom poslednje tri decenije i sada, konačno, postoji treća opcija, postoji partija Levica. Tridesetog septembra ove godine u Makedoniji će biti...

  Причините поради кои Уставниот суд ќе го поништи илегалниот референдум за „Северна Македонија“

    Со распишувањето на недозволениот консултативен референдум за најважните државно-правни прашања, за кои уставотворецот јасно и изрично предвидел облигаторен и задолжителен референдум, Собранието цели кон...

  Грчкиот и македонскиот народ ги обединува заедничката историска борба против фашизмот и империјализмот на Балканот

  Анализа на т.н. Преспански договор и неговите национални, геополитички и финанскии импликации во регионот изготвена од Ксоплидис Панајоти член на Централен Комитет и Сектор...

  Неуспешниот референдум значи дефинитивен крај на т.н. Преспански договор

    На 30 септември 2018, доколку граѓаните не сакаат да бидат соучесници на туѓи агенди и платформи и доколку тие достоинствено одбиваат правно да се...

  Референдумското прашање е спротивно на европските стандарди утврдени од Венецијанската комисија

    Собраниската Одлука за распишување на референдумот за планираната и наметната промена на уставното име на Република Македонија не е во склад со конституционалниот концепт...

  Гевгелија порачува – РУДНИЦИ НЕМА ДА ИМА!

  Граѓанското здружението „Спас за нас” од Гевгелија ги повикува граѓаните во четврток, 21.12.2017, во 11 часот пред Општина Гевгелија да ја испратат пораката „РУДНИЦИ...

  Последни објави