Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Сметката за погрешниот економски модел во државата повторно на грбот на работничката класа

После милиони народни пари доделени на приватниот сектор на стопанството, алчноста за профит не стивнува, неодржливоста на цената за живот ги прави пакетите за...

Последни објави