Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Продолжува судскиот процес против членот на Президиумот на Левица, Здравко Савески

  Денес, понеделник, 29 мај, во 13.00 во Основниот суд 1 Скопје ќе продолжи судскиот процес против членот на Президиумот на Левица, Здравко Савески заради...

  Продолжува судскиот процес против нашиот член Здравко Савески

  Утре, петок 7 април, во 11.30 во Основниот суд Скопје 1 ќе продолжи судењето на нашиот член Здравко Савески заради неговото учество во протестите...

  Покана за прес – Продолжува судскиот прогон на Савески и Куновски

  Почитувани новинари и претставници на медиумите, Политичката партија „Левица“, ќе одржи прес конференција по повод продолжување на судската кривична постапка против нашите членови од највисокото...

  Последни објави