Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кичевската гимназија со несоодветен кадар, додека Царовска си прави пилот проекти за сексуално обрзование!

Додека министерката Царовска е презафатена со градење кулиси, кои треба да ја претстават негативната реакција на севкупната јавност во однос на нејзината веќе славна...

Последни објави