Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Узурпирани тротоари пред Министерството на Груби

Тротоарите пред Министерството за политички системи на Артан Груби се целосно непроодни од паркирани автомобили. Граѓаните на Центар цел ден го пријавуваат попреченото движење...

Последни објави