Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Социјална платформа | Platforma sociale

    Во овој период на формирање влада по изборите, сведоци сме, по кој знае кој пат, како некои политичари, за ситни партиски пресметки, си земаат...

    Последни објави