Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Барање за видно означување, уредување и поставување на инфо табли со возен ред на автобуските постојки

Советниците на Левица во Советот на Општина Велес денес поднесоа барање до Градоначалникот Колев за видно да се означат, уредат и да се постават...

Левица воведува нова политичка култура во општинските совети

За само два месеца од стапнувањето во општинските совети (ноември и декември 2021), советниците на Левица ширум Македонија воведоа многу новини и позитивни промени...

Последни објави