Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Дали со општински пари СДСМ ќе ја води предизборната кампања во Карпош?

Општина Карпош и покрај тоа што е третата најзадолжена општина во Република Македонија продолжува со низата скандалозни договори. Последен во низата е оној чиј...

Богоев и СДСМ предизборно ја полнат општинската администрација

Старите навики на СДСМ и натаму продолжуваат. Во пресрет на локалните избори со потпис на Стефан Богоев се преполнува општинската администрација. Иако годината не...

Левица – Карпош: Стефан Богоев и тоа како ѝ се погоди на урбаната мафија

Со платен ПР од Општината лесно е да се води медиумска војна. Но реалноста се темели врз факти. А фактите покажуваат дека Стефан Богоев...

(Видео) Левица Карпош: Карпошани не ги забораваат лагите на Стефан Богоев

Како никој градоначалник претходно, Богоев ги излажа жителите на Општина Карпош . Од предизборните ветувања останаа само видео записите кои се вистински доказ за...

Левица – Карпош: Три сомнителни договори на Општина Карпош – Расфрлањето со пари продолжува

Стефан Богоев и Општина Карпош продолжуваат со расфрлањето општински пари. Во период од само три месеци Градоначалникот Богоев потпишал три договори со АБЦ-БРОТХЕР во...

Левица – Карпош поднесе 280 жалби за предлог ДУП-от за Козле

Членови на Локалниот Огранок на општина Карпош, поднесоа 280 жалби во однос на Одлуката за неспроведување на стратегиска оцена за Деталниот урбанистички план за...

Последни објави