(Видео) Левица Карпош: Карпошани не ги забораваат лагите на Стефан Богоев

Стефан Богоев

Како никој градоначалник претходно, Богоев ги излажа жителите на Општина Карпош . Од предизборните ветувања останаа само видео записите кои се вистински доказ за владеењето на Богоев и советничката група на СДСМ со Општина Карпош.

Од ветувањата не исполни речиси ништо, а наместо зелен и просперитетен Карпош, жителите добија бетонизација и нефункционална општина.

Богоев ги потцени Карпошани, а предизборните ветувања не се ништо освен само обични лаги искажани од најлошиот во историјата градоначалник на Општина Карпош. А колку лаги Стефан Богоев може да каже за неколку секунди, погледнете во продолжение.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО КАРПОШ
17 јуни, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ