Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Анти-владини протести поради систематското уништување на сточарството

Поради катастрофалните политики на министерот Љупчо Николовски, денес одгледувачите на овци протестираа пред Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. И покрај притисоците и заканите дека...

Левица со поддршка на протестот на сточарите

Сојузот на одгледувачите на овци во Република Македонија најави протест пред Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство за ден 15. септември 2022 година. Иако...

(Видео) Искажан револтот на земјоделците од цела Македонија на денешниот протест во во Прилеп

Земјоделците гневни на Власта: Додека наздравувате со чаша вино по скапите хотели, сетете се дека на лозарите им го откупивте грозјето за 2 денари. Потта...

Последни објави