Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Битола: Современ противпожарен објект и нови противпожарни возила остануваат во низата предизборни лаги

    Предизборните ветувања дека Битола конечно ќе добие современ објект не се исполнети. Зграда која делумно ќе ги исполнува новите стандарди е уште една лага,...

    Последни објави