Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Крмов: Мора да им застанеме на патот на овие ненационални погубни политики

    Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Што мисли народот“: „Потребен е државниот апарат, за да може да се интервенира кај најсиромашното население, но, секако за да...

    Последни објави