(Видео) Крмов: Мора да им застанеме на патот на овие ненационални погубни политики

Борислав Крмов Левица

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Што мисли народот“:

„Потребен е државниот апарат, за да може да се интервенира кај најсиромашното население, но, секако за да се случи тоа, треба да се застане на патот на овие погубни ненационални политики.“

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ