Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

СООПШТЕНИЕ – Нарушување на универзитетската автономија

Левица најостро го осудува противуставниот и противзаконитиот упад на вооружените и униформирани безбедносни структури во автономната територија на најстариот Државен универзитет „Св. Кирил и...

Последни објави