Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Делчево: Привремените вработувања во општинската администрација во Општина Делчево бележат драстичен пораст последните 2 години

Земајќи ги во предвид статистичките податоци содржани во Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево за 2020 година и Кварталниот извештај за 2021 година...

Вработување на медицински лица мора да биде согласно стручноста, а не според желбите на директорите

Секојдневно до Левица пристигнуваат поплаки од невработени медицински лица, кои се разочарани од начинот на кој се врши вработување во јавните здравствени установи. Имено, за...

Последни објави