Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Зголемени трошоците на земјоделците за над 11 проценти

    Државниот завод за статистика на Р. Македонија објави дека Индексот на цените во земјоделието кај инпутот за мај 2021 година е зголемен за 11,4%...

    Последни објави