Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Прилеп со силна поддршка за најавениот протест на земјоделците

    Во време кога се гази по достоинството на секој земјоделец, кога некој друг заработува на трудот и грбот од производителот, кога оваа стопанска гранка...

    Последни објави