Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Крмов: Само ние поднесовме амандмани против графа – етничка припадност во личните карти

Борислав Крмов во одговор на новинарски прашања од денешната прес конференција: Не сме разговарале со ДПМНЕ, само ние поднесовме амандмани против измени на Законот за лични карти, односно, против воведување на категорија – етничка припадност во личните карти!

Најнови објави