(Видео) Апасиев: Се гледаме на наредни избори каде Левица и СДС ќе бидат пата-пата, а потоа ви следи пасокизација

image_2022-07-15_224147213

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

(контра-реплика на пратеникот и лидер на Левица, Димитар Апасиев кон Каевски од СДС)

„Читаш реплика напишана од центар за комуникации, како типично соросписко платениче и цијашко пробугарчено конте.

Она што твојата партија го прави, ќе ја донесе да паднете под 180 илјади гласови.

Се гледаме на следните избори, кадешто Левица и СДС ќе бидат пата-пата, а на наредни ќе ви се случи пасокизација и ќе исчезнете од политичката сцена.“(контра-реплика на пратеникот и лидер на Левица, Димитар Апасиев кон Каевски од СДС)

„Читаш реплика напишана од центар за комуникации, како типично соросписко платениче и цијашко пробугарчено конте.

Она што твојата партија го прави, ќе ја донесе да паднете под 180 илјади гласови.

Се гледаме на следните избори, кадешто Левица и СДС ќе бидат пата-пата, а на наредни ќе ви се случи пасокизација и ќе исчезнете од политичката сцена.“

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

16 јули, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ