Советниците на Левица со филибастеринг им помогнаа на пазарџиите!

278613669_321682980139440_8029607841259137651_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

После долга и макотрпна борба советниците на Левица-Битола успеаа да ги обезбедат условите кои пазарџиите ги побараа.

Дискусиите траеа долго но на крај барањето беше прифатено едногласно од советниците и на истите се согласи и директорката на ЈП Пазари.

Директорката даде рок дека во наредните 15 дена ќе ги обезбеди условите на пазарџиите.

Будно ќе го следиме реализирањето на барањата на пазарџиите, и нема да дозволиме да бидат дислоцирани до исполнувањето на условите кои ги побараа!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА-Битола

30 април, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ