(Видео) Апасиев: Кастриот Реџепи и неговото киднапирање со амин од надвор

Јанкко Јади Бурек - Димитар Апасиев_Janko JAdi Burek - Dimitar Apasiev

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

„Се случи Колумбија сценарио, мафија. Јас бев внатре со пратениците… со албански пратеници кога му ѕвонеа, кога го бараа. Тој до ноќта до два саат бил со нив. И го уцениле со некои снимки што ги имале и толку ти треба. Ќе те спакуваат има да те нема.

Јас со тој човек имам разговарано во мојата канцеларија… Кога запнавме со Борис дека не поминува етнотрибализам кога ќе влезе Левица во Парламент, сè што е етнотрибализам не поминува. Идат Беса со нецивилизирани закони, ќе нè обележуваат во лични карти карта дали си Албанец, дали си Македонец. И ние викаме нема да помине законов… И Кастриот дојде да разговараме во канцеларија… И му викам кој ти е фазон во политика?.

А тој бил некој УСАИД бројлер, такви се обучувани по холандска амбасада, како Груби. Тој вика мојата агенда во животот е да го сменам ДУИ.

И сега го гледам на седница, Кастриот како во менгеме седи помеѓу нив, сега е со нив. До тој степен перверзија.”

– Дел од излагањето на претседателот на Левица, Димитар Апасиев, од гостувањето во емисијата „Јанко Јади Бурек“ на ТВ Сонце

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ