(Видео) Борислав Крмов на средба со жителите на Аеродром

boris aerodrom

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Пратеникот Борислав Крмов на средба со жители на Аеродром, општината во која Левица континуирано ужива најголема поддршка.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

27 мај, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ