Отворен ден во Охрид

82851789_121626596012109_7271546783665225728_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Ги известуваме сите наши сограѓани, симпатизери и членови кои, поради работни или други обврски, сè уште не успеаја да се потпишат во процесот на пререгистрација на Партијата – дека оваа сабота ќе можат да го сторат тоа во нашето седиште во Охрид, кое се наоѓа на Бул.„Туристичка” (на приземје во Мини Базар-Гранит).

Оваа сабота (18 јануари), од 11:00 до 15:00 часот, посетете ја нашата локална канцеларија во Охрид и преку непосреден разговор со нашите членови од Президиумот – Реџеп Исмаил Хактан и Јована Мојсоска – изнесете ги своите лични ставови, предлози и идеи за нашата предизборна Програма, станете член на Левица или едноставно придонесете во процесот на пререгистрација, со брзо пополнување Ваша Изјава на лице-место.

Сите граѓани и секој поединец кој не го прифаќа триесетгодишното статус-кво е добредојден на отворената средба.

#ПотпишиСеЗаТретаОпција

82851789 121626596012109 7271546783665225728 n

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ