Патот до НАТО и ЕУ е поплочен со лажни ветувања и ресенски јаболка

lev

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Ова е логичен разултат на бркање влез во унија и сојуз на кој силен и едуциран народ не му треба. Тоа што нив им е потребно од нас е силна заштита на приватна сопственост, гладен народ, неквалитетна едукација, слаба социјална заштита и сиромаштија во форма на ниски плати и висока невработеност.

Само така рудници може да си отворат газдите во источна Македонија. Само така може да нѐ убедат да одгледуваме неавтохтони растенија, ветувајќи поголем пазар, наместо плодови кои се одгледуваат тука со децении – но можат да го нарушат пазарот на моќните држави. Само така можат да нѐ убедат дека приватизација на тоа што со децении е градено со наши пари и труд е поефективен и правичен начин на уредување. Приватизацијата и пазарното уредување е единствено ефективно за интересите на капиталот и елитите.

Реакција на Земјоделски сектор

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ