Поднесено барање од жителите на Трнодол

73077699_2756634731070743_4971463961250627584_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

На денешната седница на Советот при општина Карпош, по барање на граѓаните на населбата Трнодол, нашиот советник Бранко Ристов поднесе документ со единасет барања до градоначалникот и Советот на општина Карпош. Воедно советникот на Левица побара во што е можен побрз рок општината и надлежните институции да се произнесат и да постапат по барањата.

Левица целосно ги поддржува сите иницијативи на граѓаните против лошите политики на владејачките елити и им стои на располагање на граѓаните за прашања кои се од интерес за јавното добро.

Соопштение на Локален Огранок – Карпош.

73077699 2756634731070743 4971463961250627584 n 1

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ