Стоп на војните за профит!

90745618_534683680791478_4432786001890377728_o

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Итно отповикување на членството во воениот пакт НАТО и повлекување на сите војници од мисиите на НАТО, преку кои се окупираат територии на туѓи народи за интересите на трети држави!

90745618 534683680791478 4432786001890377728 o

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ