Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Банките се составен дел од кризата

  Банките, согласно последните податоци од Народна банка на РМ, забележале за 73% зголемен профит во споредба со лани истиот период, односно само во првиот...

  (Видео) Крмов: Власта се задолжува дури и за тековни трошоци, фактички целата криза е на товар на кредит!

  Борислав Крмов во „Само вистина“: „Не е никаков успех да ја водите кризата на кредит, тоа ќе мора еден ден да се плати. Од...

  Последни објави