Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијатива за формирање на Комисија за утврдување на материјална штета настаната од пожарот кај Ѓавато

На ден 26. 07. 2022 година од страна на членот на Совет на Левица, Тодоров, поднесена е Иницијатива за формирање на Комисија за утврдување...

(Видео) Михаил Тодоров – IV-та седница на Совет на Општина Богданци

На ден 03.12. 2021 година, одржана е IV-та седница на Совет на Општина Богданци. Како дел од програмата на Левица, должни сме да работиме јавно...

Левица поднесе кривична пријава против сопственикот на печатницата „Софија“ – Богданци која печатеше лажни флаери од име на Партијата

  Денес (среда, 3 ноември 2021 година), Правниот сектор на Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство - Скопје поднесе кривична пријава за сторено кривично...

Општина Богданци оставена на милост и немилост од пожарни катастрофи – директен виновник е сегашниот градоначалник Шапов

Со одлука на Совет, за време на сегашниот градоначалник Шапов, како Претседател на Совет на Општина Богдаци во претходниот мандат во договор со ДПМНЕ, се...

Левица – Богданци: Одбиен годишниот извештај за работењето на ЈП „Комунална Чистота” од страна на советот

На последната седница на Советот на Општина Богданци, која се одржа на крајот на април, јавно достапниот записник од одржаната седница внесува сомнеж дека Извештајот...

Луксузирањето на грбот на народот мора да престане!

Градоначалникот на Богданци, Блаже Шапов и општинската администрација само за календарска година 2020 за угостителски услуги и набавка на храна и пијалоци за потребите...

Последни објави