Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Пратеникот Борислав Крмов ќе гостува во емисијата Стадион на Радио Мрежа Канал 77

Утре, 20 февруари 2021, со почеток во 10:00 часот, пратеникот Борислав Крмов, ќе гостува во емисијата Стадион, на Радио Мрежа Канал 77. Ќе се...

Крмов: ДПМНЕ преќутно се согласува за разградувањето на македонската нација

Доколку Левица не го блокираше процесот, Предлог - законот за измени во личните карти, ќе беше изгласан во понеделникот. ДПМНЕ со 44 пратеници и со...

Последни објави