Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Илинден: Во општина Илинден советниците на ДПМНЕ и СДСМ гласаа против предлогот на Левица за пренос во живо на работата на Советот,...

  Додека ДПМНЕ и СДСМ шират невистини и кажуваат дека Левица била во скриен сојуз со едните или другите и додека двете политички партии се...

  (Видео) Крмов: Интерес за Македонија е воена неутралност

  Најголем дел од луѓето мислат дека војната е од вчера, односно тие осум дена откако почна војната. Не е од сега, туку е од...

  Цените на горивата растат, а владата одолговлекува покачување на минималната плата

  Владата и понатаму останува без слух на барањата на работниците за зголемување на минималната плата на 18.000 денари. Додека цената на горивата продолжуваат да...

  (Видео) Јанчев: Амандманска расправа по поднесен амандман за набавка на противпожарно возило за ТППЕ Гевгелија

  Поради тоа што советникот од редовите на Левица беше информиран од службите дека поединечна опрема за пожарникарите треба да биде набавена до април 2022,...

  (Видео) Димоски: Покрај ветувањето на политичките партии, бетонизацијата на Карпош продолжува

  „Да бидам искрен помалку сме изненадени од исходот од вчерашното гласање особено поради фактот што само пред два месеци, истите тие политички партии, за...

  (Видео) Јованоски: Страв од јавност на “транспарентното” ДПМНЕ – Прилеп?

  Пренос на седниците на локалниот Совет во живо - толкувано како кршење на Деловник и постапување незаконски, од страна на претседателот на Советот во...

  Последни објави