Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Неспособноста на власта генерира сцени од дивиот запад

  Ноќта меѓу 11 и 12 април во Кочани ескалираа социјалната неправда и неажурноста на надлежните при вршење на нивната дејност, односно дојде до пресметка...

  Ниту астрономските суми за водата не можат да ја затворат финансиската дупка во КJП „Водовод“

  Откако се достапни за увид на јавноста ревизорските извештаи јасно е од која луда математика се мотивирани најновите цени на водата во Кочани. Фактите за...

  Последни објави