Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Ковачевски потврди дека промената на Уставот ќе стане дел од преговарачката рамка

  После состанокот помеѓу премиерите на Македонија и Бугарија на безбедносната Конференција во Минхен, Кирил Петков најави внесување на Бугарите во македонскиот Устав, при што...

  Додека Македонците во Бугарија не смеат ни да се споменат, власта менува Устав под притисок на бугарските власти

  Членувањето во меѓународните организации, кои практично треба да бидат гарант за еднаквоста помеѓу земјите-членки, покажа исклучителна неприменливост во пракса. Интеграционите процеси за членување во...

  Последни објави