Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов за двојазичните униформи

„Раководството на ВМРО-ДПМНЕ мора да сфатат дека губењето на унитарноста постепено не е никаква политичка дистракција. Ние за да развиваме економија и за да...

Крмов: Пописот не е статистички процес – туку чисто политички процес

Пописот не е статистички процес - туку чисто политички процес! Тоа се гледа од тоа што, ПРВ ПАТ Методологијата за попис излезе како подзаконски...

Последни објави