(Видео) Крмов: Пописот не е статистички, туку чисто политички процес

Борислав Крмов Само Вистина

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Пописот не е статистички процес – туку чисто политички процес! Тоа се гледа од тоа што, ПРВ ПАТ Методологијата за попис излезе како подзаконски акт. Во сите држави во Европа, Методологијата стои во закон. Само кај нас, Методологијата како подзаконски акт, беше усвоена од Апостол Симовски и неговиот заменик – директор од ДУИ!

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ