(Видео) Крмов: За двојазичните униформи

Борислав Крмов само вистина

„Раководството на ВМРО-ДПМНЕ мора да сфатат дека губењето на унитарноста постепено не е никаква политичка дистракција. Ние за да развиваме економија и за да ни останат младите тука, прво треба да имаме држава во која ќе развиваме економија.”

 – Борислав Крмов, пратеник од Левица, гостин во „Само Вистина“ на „Канал 5“

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ