Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Советниците на Левица поднесоа иницијатива за изработка на мурали и поттикнување на уметнички туризам во Општина Ѓорче Петров

Општината Ѓорче Петров позиционирана како западен влез на градот Скопје, со многу малку содржини го задржува вниманието на намерните и случајните минувачи низ условно...

Буџетот на Општина Ѓорче Петров се планира и реализира само за потребите на администрацијата, градоначалникот и советот, а за граѓаните – ако остане нешто

Советниците од СДСМ и ВМРО ДПМНЕ сложно ја усвоија завршната сметка на Буџетот за 2021 година. Трошењето на средствата во првите девет месеци, особено...

Советниците во Ѓорче Петров поднесоа иницијатива за инспекциски надзор – воведување ред во безредието

Ја известуваме јавноста дека поради повреда на законитоста на прописите на општината, како и на постапката за донесување на истите, советниците од Левица во...

Проектот на Наумоски изгласан од советниците на ДПМНЕ – ДУП со 50 згради во Дексион

Советниците на ДПМНЕ го изгласаа ДУПот за градска четврт С3 13 (Дексион) - оние кои додека беа во опозиција бурно протестираа против бетонизацијата на...

Советниците на Левица поднесоа иницијатива за отварање на дневен центар за лица и деца со попреченост во Општина Ѓорче Петров

Советниците на Левица поднесоа иницијатива за отварање на дневен центат за лица и деца со попреченост во Општина Ѓорче Петров Праксата на обележување празници и...

Левица – Ѓорче Петров: Градоначалникот Наумовски потрошил енормни суми за репрезентации во неговиот мандат

Врз основа на информациите од општина Ѓорче Петров добиени согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, евидентни се неразумно високи трошоци...

Последни објави