Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Аеродром: Средба на советниците од Левица со жителите од Мичурин

  Со веќе воспоставена пракса и со несмалена динамика советниците од Левица од Општина Аеродром и Град Скопје остварија средба со жителите од населбата Мичурин. Поради...

  Левица – Аеродром: Злоупотреба на општината за политички маркетинг

  Во работата на Oпштина Аеродром, под палката на новиот градоначалник Тимчо Муцунски, се провлекува еден континуиран проблем на нецелосно и половично извршена работа. Истата...

  Способност е Арачиново и Шутка да бидат пред Аеродром во капитални инвестиции!

  Многу лапсузи и несериозност, легален грабеж и празнење на касата на општината, партиски вработувања и непотизам, избори на сомнителни и некадарни раководители, ЕУ знаменце...

  Последни објави