Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Делчево: Привремените вработувања во општинската администрација во Општина Делчево бележат драстичен пораст последните 2 години

    Земајќи ги во предвид статистичките податоци содржани во Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево за 2020 година и Кварталниот извештај за 2021 година...

    Последни објави