Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Крмов: Бројките за попишани граѓани се лажирани

    Изјава на пратеникот Борислав Крмов, во врска со пописот. https://www.youtube.com/watch?v=k_qPXTZPGcM  

    Последни објави